Vi erbjuder 2 000 sommarjobb!

Nu är det dags att söka jobb till sommaren 2024. Flera spännande företag inom skogsnäringen, som alla jobbar med skogens kraft för en hållbar framtid, erbjuder tillsammans över 2 000 tjänster.

Ett sommarjobb hos ett av våra medlemsföretag är en fantastiskt start på din karriär. Jobben finns inom skog, produktion och labb över hela Sverige – från norr till söder. Nedan finns exempel på medlemsföretag som erbjuder sommarjobb. Fler företag kan du hitta i vår medlemskarta – medlemskarta.

Sommarjobben läggs ut och tillsätts vanligtvis under perioden december – februari. Håll utkik efter sista ansökningsdag för respektive företag på deras hemsida. 

SCA

Hos oss på SCA kan du hitta olika typer av sommarjobb. Det kan t.ex. vara truckförare, operatör, produktionsplanerare eller innesäljare. Och många fler! Vi har sommarjobb från Hälsingland i söder och hela vägen norrut i Sverige. Hos oss har vi framtidens sommarjobb!

Hitta sommarjobb här.

Stora Enso

Vi erbjuder en bred variation av tjänster i skogen, på kontor och i bruksmiljö på flera orter i Mellansverige! I samtliga roller ersätter du medarbetare på semester varpå du ges möjlighet till att ta stort ansvar och växa, t.ex. tjänster som produktionsledare, transportplanerare, planerare, operatör, underhållstekniker och supply chain coordinator.

Hitta sommarjobb här.

Holmen

Att sommarjobba är ett utmärkt sätt att lära känna Holmen från insidan. Varje sommar tar vi emot över 300 sommarjobbare inom produktion, labb eller i vår skogliga verksamhet. Vi har även sommarjobb inom ekonomi, administration och logistik.

Hitta sommarjobb här.

Smurfit Kappa

Smurfit Kappa Piteå är Europas största kraftlinerbruk och Piteås största privata arbetsgivare. Vi erbjuder arbete i vår tillverkning av wellpappsark och administrativa roller inom på planering och utlastning. Vår fabrik ligger i ort som heter Brännögård, Hylte kommun i Halland.

Hitta sommarjobb här.

Billerud

Att sommarjobba på Billerud är ett perfekt sätt att upptäcka vår verksamhet och vår bransch. Inför sommar 2024 öppnar Sverige upp vår cirka 420 sommarjobbstjänster. Befattningarna är av stor variation och omfattas av roller inom produktion, mekanik och elektriskt underhåll, inköp, administration, magasin och utlastning, logistik, IT, kvalitet och laboratoriearbete.

Hitta sommarjobb här.

Södra

Oavsett om man är intresserad av att arbeta i skogen eller i högteknologisk industri kan Södra erbjuda dig ett sommarjobb. 250 sommarjobb finns att söka på massabruk, sågverk och i skogen i exempelvis Värö, Mönsterås och Mörrum i södra Sverige.

Hitta sommarjobb här.

Mårdträ

Vi finns i Lindesberg och har sedan 1946 tillverkat träemballage till industrier i regionen. Vi är inriktade på specialemballage i många olika utföranden anpassade efter våra kunder. Vi söker sommarjobbare till vår produktion, främst tillverkning/montering av olika emballage.

Hitta sommarjobb här.

Hylte Paper

Hylte Paper AB är ett tidningspappersbruk med en lång och stolt historia beläget i Hyltebruk. Vi söker nyfikna och drivna semestervikarier till flera av våra avdelningar, t.ex. inom produktion, underhåll, labb, fastighetsskötsel, inköp och ekonomi. Vill du ha ett utvecklande och spännande sommarjobb så sök till oss idag!

Hitta sommarjobb här.

Metsä

Drömmer du också om att få jobba med modern teknik och skapa hållbara produkter i framtiden? På vår fabrik finns det en mängd olika yrkesroller. Under sommaren behöver vi stärka upp med bland annat skiftgående operatörer, laboranter, underhållspersonal, truckförare och en mängd olika roller inom tjänstemannasidan.

Hitta sommarjobb här.

Artic Paper

Är du intresserad av att arbeta i en modern processindustri, sök någon av våra tjänster! Vi behöver dig och ytterligare ca 70 sommarkollegor. Några av rollerna vi erbjuder är: driftoperatör, automationstekniker, laborant, maskinist Ångcentralen, mek-tekniker, utlastning, service och kontorstjänster.

Hitta sommarjobb här.