Vi erbjuder 1 800 sommarjobb!

Ett sommarjobb inom skogsindustrin kan bli en fantastisk start på din karriär

Nu är det dags att söka jobb till sommaren 2023. Sex spännande företag inom skogsnäringen, som alla jobbar med skogens kraft för en hållbar framtid, erbjuder tillsammans 1 800 tjänster. Ett sommarjobb hos ett av våra medlemsföretag är en fantastiskt start på din karriär. Jobben finns inom skog, produktion och labb över hela Sverige – från norr till söder. Sök din tjänst innan sista februari!

Södra

Oavsett om man är intresserad av att arbeta i skogen eller i högteknologisk industri kan Södra erbjuda dig ett sommarjobb. 250 sommarjobb finns att söka på massabruk, sågverk och i skogen i exempelvis Värö, Mönsterås och Mörrum i södra Sverige.

Hitta sommarjobb här.

Billerud

Miljontals människor runt om i världen använder hållbara förpackningar gjorda av Billerud varje dag. Just nu söker de 450 personer som vill sommarjobba inom en rad olika verksamhetsområden, från produktion till administration, i bland annat Grums, Frövi, Gävle, Skärblacka och Karlsborg.

Hitta sommarjobb här.

SCA

SCA drivs av skogens kraft. Koncernen erbjuder förpackningspapper, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar. Just nu erbjuder de 300 sommarjobb i Sundsvall/Timrå, Bollstabruk, Rundvik, Umeå och i Piteå.

Hitta sommarjobb här.

Stora Enso

Stora Enso är en ledande global leverantör av förnybara lösningar som just nu söker kring 300 sommarjobbare! Jobb finns att söka inom alla delar av verksamheten: produktion, underhåll, försäljning, skog, transport och logistik.

Hitta sommarjobb här.

Holmen

Holmen söker 400 semestervikarier både till produktionen, skogen och till labbet. Med växande välmående skogar, förnybar energiproduktion, resurs- och energieffektiv produktion av förnybara produkter har Holmen stora möjligheter att bidra till en hållbar utveckling.

Hitta sommarjobb här.

Smurfit Kappa

Smurfit Kappa Piteå är Europas största kraftlinerbruk och Piteås största privata arbetsgivare. De söker nu 100 sommarjobbare – ansök i dag!

Hitta sommarjobb här.