BioLyftet inspirationsseminarium

Inspirationsseminarium för företag som vill öka användandet av biobaserade, återvunna eller återvinningsbara material.

Välkommen till ett seminarium som bjuder på inspiration och information med exempel på hur hållbara material används i olika produkter, framtidsspaningar om vad som sker inom området samt information om utbildningen BioLyftets innehåll och kommande aktiviteter. 

  • Datum: 31 januari 2023
  • Klockan: 09:00 - 10:00 med tid för frågor efteråt.
  • Plats: Digitalt (obervera att det endast går att delta digitalt)

Seminariet leds av Mattias Anderson, RISE, mattias.andersson@ri.se. En möteslänk skickas ut ett par dagar innan seminariet.

Läs mer här och anmäl dig.

Om BioLyftet

BioLyftet är en tvådagars utbildning för att höja kunskapen om och öka användandet av biobaserade, återvunna och återvinningsbara material. Föreläsningar varvas med coachning från flera kursledare. Målet är att små och medelstora  företag efter genomgången utbildning har tagit fram en plan med aktiviteter för att praktiskt prova och utvärdera hållbara material i sina produkter. Under seminariet får du mer information om utbildningen. Deltagande i BioLyftets utbildningar och seminarier är kostnadsfritt. Läs mer om BioLyftet här!

Välkommen!