Forum för Bioekonomi 2021

Den 20 april

Bild från livesändningen med Forum för Bioekonomi, 2020.
Bild från livesändningen med Forum för Bioekonomi 2020.

Blocka tisdagen den 20 april i din kalender. Då är det dags för 2021 års upplaga av Forum för Bioekonomi.

– Vi planerar för ett möte som du kan delta på antingen på plats eller digitalt. Men vi följer så klart pandemiutvecklingen och är snabba på att ställa om till enbart digitalt möte om det behövs, säger Anki Frécon, projektledare för Forum för Bioekonomi.

På 2020 års heldigitala Forum för Bioekonomi deltog drygt 700 personer. Det var dubbelt så många som året innan.

–Många av deltagarna vittnade om hur nöjda de var över att kunna delta digitalt. De hade inte haft möjlighet att vara på plats i Stockholm, även utan en Coronapandemi. Samtidigt finns det inget som slår fysiska möten när man vill få till dialog och interaktion, så därför skulle vi gärna vilja kombinera de båda mötesformerna, säger Anki.

Waterfront - ny scen

Just nu håller programmet på att ta form. Prisutdelningscermonin för Stiftelsen Gunnar Sundblads forskningsfond, Guldkvisten och Greve Carl Bernadottes skogspris är ett självklart inslag, allt detta med kunglig glans.

Stockholmsscenen blir däremot en annan. Efter många år på Münchenbryggeriet är det nu dags att pröva Stockholm Waterfront.

– En stor fördel med Waterfront är de stora ytorna som gör det möjligt att hålla avstånd till varandra och för de, förhoppningsvis, tillresta gästerna är det nära till alla kommunikationsmedel, säger Anki.

I slutet av januari kommer mer information och möjlighet att anmäla sig, så håll utkik!

Forum för Bioekonomi är en del av Skogsnäringsveckan, ett arrangemang med över 100 år långa anor. Som vanligt är det fler aktörer inom skogsnäringen som planerar aktiviteter under vecka 16. På Skogsindustriernas hemsida kommer du under våren kunna hitta information om de flesta.