Välkommen till Framtidsmötet

Framtidsmötet 2023 är den första konferensen som på riktigt hakar in i den branschgemensamma satsningen Framtidsresan. Mötet, som ersätter Forum för Bioekonomi, kommer att fokusera på hur skogsnäringen – i ännu högre grad – kan bidra till att lösa våra samhällsutmaningar.

Konferensen börjar med mingellunch klockan 12.00 och programmet på scenen drar igång klockan 13.00. Eftermiddagen bjuder på spännande föreläsare, och ger dig möjlighet att bidra med dina tankar. Mer information och program kommer inom kort.

Middag på kvällen för dig som vill: Kvällen tillbringar vi genom att tillsammans äta en god middag, nätverka och fördjupa samtalen. En kuvertavgift kommer att tas ut för dig som väljer att vara med.

IRL! I år väljer vi att genomföra dagen som ett helt fysiskt event - det kommer inte att vara möjligt att följa mötet via länk.  

Anmäl dig här.

Kom och inspireras, lyssna och bidra!

Varmt välkommen, 
Viveka Beckeman, vd, Skogsindustrierna