Människan – vår viktigaste resurs

ARRANGÖR: PAPER PROVINCE

Den 25 augusti är det dags för del tre i seminarieserien ”Resurssmart industri”. Då bjuder Paper Province in dig till ett digitalt seminarium på temat Människan – vår viktigaste resurs.

På det här seminariet sätter vi strålkastarljuset på industrins viktigaste resurs, nämligen människan. Vi tar avstamp i hållbarhet och utforskar nycklarna som leder till attraktionskraft, engagemang, innovation och utveckling i en värld som ständigt förändras.

Till vår hjälp har vi talare som bjuder på sina bästa exempel och tips. Vi har bjudit in representanter från ledande industribolag, professionella föreläsare, forskare och författare. Under den här förmiddagen kommer också du som deltagare få vara med och reflektera och diskutera.

Välkommen med din anmälan!