Skogen som möjliggörare för en hållbar tillväxt

Den 7:e juli, 08:15-08:45, bjuder Mellansvenska Handelskammaren och Skogsindustrierna in till ett livesänt frukostseminarium för att lyfta i skogen som möjliggörare för en hållbar tillväxt.

Skogsindustrin är en viktig tillväxtmotor i hela Sverige. Skogens betydelse ökar när efterfrågan på hållbar och förnyelsebar material ökar. Hur tar vi tillvara på dessa möjligheter och skapar förståelse för klimatnyttan med svenskt skogsbruk?

 

I panelen den 7:e juli deltar bland andra Viveka Beckeman, VD Skogsindustrierna; Katarina Levin, VD Setra Trävaror och Johan Nellbeck, VD på Iggesund Holmen. Tillsammans med samtalsledare från Mellansvenska Handelskammaren bjuds det på en diskussion om hur vi kan skapa förutsättningar för svensk skogsindustri att bidra till en hållbar utveckling globalt och i Sverige.

 

Seminariet är en del av Almedalen Play där samtliga livesändningar är kostnadsfria att titta och lyssna på. Välkommen med din anmälan här.