Industrirådet kallar till Industridag 2021 Del 3

Är all forskning lika viktig?

Sverige som Innovationsstormakt - ett land som leder den internationella hållbarhetsomställningen och exporterar lösningar på globala problem. Det är temat för Industridagen 2021 som är uppdelad i fem digitala evenemang.

Vi startar och landar i en region som är innovationsstormakten på spåret. Här möts etablerad och ny industri – gruva och skog, batterier och spelutveckling.  En samhällsomvandling av stora mått. Nya möjligheter men också nya krav från många delar av samhället. Vad skapar framgång och vilka är utmaningarna? Med utgångspunkt i detta ”Klondike” startar Industridagen 2021!

Industridagen 2021 startar den 22 mars och landar - via tre digitala nedslag - den 27 september för en heldagsfinal. Vi gör det från en plats där man är en innovationsstormakt på spåret - Västerbotten! Under hela resan blir det utmanande samtal, diskussioner och vägval. När vi ses i september landar vi det arbete som skett på vägen. Läs mer nedan! Och anmäl dig nu. 

Läs mer och anmäl dig här!