Industridagen 2019

Industridagen 2019 är dedikerad till hur vi skapar en starkare samverkan mellan lärosäten och utbildning, regioner och industri för konkurrenskraft. Det blir en heldag med utgångspunkt i förändring där vi belyser och jobbar för att lösa de knutar som finns och ta nästa steg för ett än starkare Sverige.

Årets tema är "Lära för livet" och handlar om dagens medarbetare, om effektiv samverkan för kompetenslyft. Vi jobbar tillsammans fram en skarp "Lära för livet"-plan som på plats tas emot av statsminister Stefan Löfven. Det blir också inspel och utmaningar från bland andra Darja Isaksson, vd Vinnova, Helena Stjernholm, vd Industrivärden, Ibrahim Baylan, näringsminister och Björn Rosengren, vd Sandvik.

När?

Måndag 30 september

09.00-17.00

därefter minglande middag, som avslutas vid 19.30

Var?

Göransson Arena, Sandviken. Bussar avgår från Gävle station under morgon och kväll

Övrigt

Program och anmälan