Klimatsmart karriär

After work, studenter möter industrin

Student på event, Skogsnäringsveckan
Foto: Magnus Glans

Måndag 24 april arrangeras en after work där studenter, industriledare och smarta innovatörer träffas för att inspirera och lära av varandra.

Kunskapskraft är nyckeln till en hållbar framtid ­– den växande bioekonomin. Skogsnäringen är på talangjakt – vi söker framtida medarbetare som kan bidra till rädda världen. Till en början vill vi hjälpa världen att nå åtta av FNs 17 klimatmål. Det gör vi genom att odla och skörda förnybar råvara och skapa smarta återvinningsbara produkter i Sveriges mest hållbara industri.

Kom och inspireras och utveckla ditt nätverk under trevliga former!

Läs mer

På bilden: Mari Koppanen, som designat skåpet "The Golden Shelving System" i serien DesignInPine. Hon är en av nio studenter på möbeldesignprogrammet vid Carl Malmsten Furniture Studies. I samarbete med Svenskt Trä och kinesiska möbeltillverkare har de designat möbler i furu för den kinesiska marknaden. Läs mer här

Klimatsmart karriär arrangeras av: